Rammer

Fotografi av Espen Tollefsen

Flytende Rammer

Du har kanskje vært på fotoutstilling og sett store bilder uten passepartout eller uthevet ramme, i flukt med veggen?
Dette er kun mulig når fotografiet er printet på harde og torsjonsstive materialer som glass, acryl eller metal. Hos Featuring Spaces foretrekker vi å
printe på aluminiumsplater. Rammene gir kun dybde mellom bildet og veggen, det gir bildene en fornemmelse av å sveve. Valget stjeler ikke oppmerksomhet fra selve bildet. Det er vanlig å kalle dette for flytende rammer.

 

Rammealternativer

  • Hvit 30mm ramme
  • Aluminium 30mm ramme
  • Sort 30mm ramme
  • Ingen ramme

Alle våre rammer gir 3 cm dybde fra veggen. Du kan velge mellom fargene sort, aluminium eller hvit. Om du velger “Ingen ramme”, betyr ikke dette at du må lage eget opphengsystem, alle de 4 alternativene har en innebygd skjult list for oppheng.

 

Lett å henge opp

Alt du trenger for å henge opp bildene er skru to skruer i veggen på en rett linje i vater. Skruene bør være med 50cm avstand, uansett hvilken størrelse på bildet du velger. Det er lett å feste bildet på skruer og det henger svært sikkert.

 

Holdbarhet og kvalitet på rammer

Rammene har blitt designet av Featuring Spaces for å matche aluminiumsplatene det printes på. De leveres av Aluminium spesialisten Alumeco. Rammene har meget høy holdbarhet og er lette å vedlikeholde. 

 

Størrelse på rammer og bilder

De fleste kunstverk kan bestilles i 3 forskjellige formater.

 

Ved liggende bilder:

100 cm x 70 cm
150 cm x 100 cm
180 cm x 120 cm

 

Ved stående bilder:

70 cm x 100 cm
100 cm x 150 cm
120 cm x 180 cm

 

Ved kvadratiske bilder:

70 cm x 70 cm
100 cm x 100 cm
120 cm x 120 cm

Limiterte verker kommer i en definert størrelse. Se våre limiterte verker her.Skreddersøm for store formater

Om du eller ditt firma ønsker bilder i store formater er dette noe som kan leveres etter skreddersøm. Det er mulig for Featuring Spaces å sette sammen plater og kappe til i unike former. Ta kontakt med contact@fsoslo.com for mer informasjon om dette.