Kjøpe kunst hos Featuring Spaces – Les våre unike betingelser

 

To fargerike motiver på murvegg

 

Featuring Spaces ble opprinnelig laget for å håndtere leveranser til profesjonelle aktører som interiørarkitekter. Vi viser derfor prisene eks MVA. Er du en profesjonell aktør med store behov og mange prosjekter har vi et verktøy du kan bruke, les mer om dette her.

Betaling av alle kjøp skjer via faktura, men hos Featuring Spaces er det også mulig å lease kunst.

 

Betaling på Faktura

Faktura utstedes når kunsten shippes til leveringsadresse eller plukkes opp fra våre produksjonsfasiliteter i Oslo. Faktura forfaller etter 2 uker. 

 

Lease kunst

Stadig flere ser nytten av leasing. Det er en trend at bedrifter velger å lease fremfor å eie produkter. Featuring Spaces kan i samarbeid med Grenke Bank tilby leasing av våre produkter med pris over 5.000 kr. Ta kontakt om du ønsker tilbud om leasing istedenfor kjøp via faktura.

Hvordan fungerer leasing i praksis?

Leasingselskapet (i vårt tilfelle Grenke Bank) kjøper utstyret og står som eier. Du betaler en månedlig avgift og har bruksrett til utstyret i leasingperioden. Når perioden er over kan du fortsette å leie, eller kjøpe ut utstyret til en avtalt pris. I leasingperioden betaler du i tillegg forsikring for produktene. Hvis det blir behov for reparasjon av objektet vil forsikringsselskapet dekke kostnaden.

 

Er leasing dyrere?

Totalprisen blir litt høyere. Fordelen er at man skyver utgiftene frem i tid og bedrer likviditeten. 

 

Logistikk

Featuring Spaces håndterer all logistikk, både stort og smått. Alle ordrer blir skreddersydd ifht logistikk, avhengig av kunde/oppdragsgiver, størrelsesomfang på ordre, avstand, størrelse på bilder, vekt etc.

For leveranser lokalt i Oslo bruker vi Best Service. Eller bruker vi Rambøll i hele landet og til utland, eller Inter Sea Scan Air til utland om dette passer best til behov. 

 

Rådgivning og skreddersøm


Vi tilbyr skreddersøm til alle prosjekter, både stort og smått. Store prosjekter går gjerne sin gang med et innledende møte, budsjettering og omfang. Derfra går man inn i en kreativ prosess med sourcing, utvelgelse og forslagsrunder. Avhengig av kunde har man gjerne flere runder med forslag, før man lander på noe konkret. Se noen av våre referanser her.

 

Garanti

Vi gjør vårt ytterste for å gjengi bildene mest mulig korrekt, men gjør oppmerksom på at enkelte bilder kan variere noe i farge fra skjerm til skjerm. I noen tilfeller vil også hvert enkelt trykk variere i farge fra hverandre.

Vi tar forbehold om skrivefeil og utsolgte bilder.

 

Betingelser (Retur etc)

Alle kunstverk hos Featuring Spaces blir tilpasset bestillers unike valg med hensyn til kombinasjon av motiv, størrelse og ramme. Dette medfører en del unntak fra forbrukerkjøpsloven og angrerettsloven.

 

Ikke angrerett

Er du en vanlig forbruker og ikke en næringsdrivende, skal du vite at den alminnelige angreretten på 14 dagers åpent kjøp ikke trer i kraft grunnet lovens unntak i § 22 e.

 

Ikke bytte til et annet produkt

Fordi vi gjør «print on demand» og ikke har noe varelager, kan du ikke bytte kjøpte varer i andre produkter.

 

Ved mangel eller skade på levert produkt

Er produktet skadet, send det i retur og vi produserer opp et nytt. Kjøper betaler frakt.